AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Bolvadin TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2023

Nis

OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ TAHA KANTARCI TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE SINAV KAYGISI, SINAV STRATEJİLERİ,MOTİVASYON ..VB KONULARDA SEMİNER VERİLMİŞTİR.

Mrt

11.Sınıf öğrencilerimizi evlerinde ziyaret ederek HEDEF YKS 2023 hakkında bilgilendirip,öğrencilerimizin akademik başarısını artırmak için neler yapılabileceği konusunda görüşmeler yapıyoruz.

Mrt

11.Sınıf öğrencilerimiz Hedef YKS 2023 Üniversite Hazırlık Programıyla ilgili bilgilendirildi.

Ara

Öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak için öğrencilerimiz ile beraber çiğ köfte yoğurup yedik.

Ara

Afyon Kocatepe Üniversitesi Bolvadin Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Ahmet Ferit TAKTAK, okulumuzda Kariyer Günleri kapsamında akademik başarıyı artırmaya yönelik 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize seminer vermiştir. Kendilerine  destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.

Ara

Okulumuz öğrencileri, mezun öğrencilerimizle buluşarak onların üniversite kazanma süreçleri hakkında bilgi ediniyor ve kendilerine hedef belirliyorlar. İlk buluşmamız 2021 mezunumuz Özel Eğitim Öğretmenliği öğrencisi olan Muammer Burak ERTÜRK oldu.

OKULUMUZDA  "HEDEF 2023 YKS ÜNİVERSİTE HAZIRLIK PROGRAMI" HAZIRLANMIŞTIR.

Ekm

Okul Müdürümüz Abdülkadir GÜMÜŞ başkanlığında HEDEF YKS 2023 proje süreci hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.