AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Bolvadin TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi

BASINDA BİZ

Okulumuzun etkinlik, faaliyetlerle ilgili medyada paylaşılan başarılarının olduğu haberlerden derlemeler.

Çok çalıştık, başardık.

Okulların kapanma haftasına girdiğimiz bu dönemde, bu yıl azimle, canla, başla çalışmamızın meyvesini almış bulunuyoruz. Bolvadin Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu olarak okul açıldığından beri sürdürdüğümüz çalışmalar halkımız tarafından teveccühle karşılanmış yapılan faaliyetler ve kazanılan başarılarımız yerel basında ses getirmiştir. Bolvadin Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak bizlere destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda bu yıl içerisinde gerçekleşen büyük değişimi sonucunda elde edilen birçok başarı neticesinde ilçemiz basınında, il basınında ve sosyal medya üzerinde okulumuz gerekli ilgiyi görmekte ve görmeye devam edecektir. Bizlere sosyal medya üzerinden, basın üzerinden destek olan herkese teşekkürlerimizi sunarız. Okulumuzun hakkettiği yerde olması için mücadelemiz ilelebet devam edecektir.

Ock